Inomhusfärg

Väggfärg, takfärg, lackfärg, golvfärg, spackel. Palett & CO är färdigbrutna färger i klassiska kulörer och ett trendigt urval, som passar bra på de flesta väggar, golv och snickerier.

Väggfärg
Limited edition Väggfärg
Takfärg
Lackfärg
Golvfärg
Spackel

 

Så väljer du rätt färg

 

Innan du bestämmer dig för en ny färg kan det vara värt att titta på hur mycket ljus rummet släpper in. Eftersom ljuset skiftar från dag till dag kommer också färgen att upplevas på olika sätt beroende på hur mycket ljus som släpps in. I ett rum där solljuset ligger på kan exempelvis en varm färg göra att väggen uppfattas som lite smutsig. Samma färg kan däremot fungera fint i ett mörkare rum som känns mer ombonat tack vare den varma färgen.

Glans är en annan aspekt att fundera över när du väljer färg. Vi har dock gjort det enkelt för dig – alla våra väggfärger är matta (glans 7) och passar utmärkt i kök, vardagsrum, sovrum och hall. Den matta färgen ger en känsla av lugn och är dessutom lätt att torka av om den skulle bli smutsig. För snickeri-, tak- och golvfärger har vi anpassat glansen så att den ska matcha och passa perfekt.