LITE FÄRG - HELT ENKELT

Våga måla mera! Med vår populära Palett av noga utvalda, redan färdigbrutna, kulörer är det både roligare och lättare att snabbt förvandla hemmet med nya fina färger. Gör om i vardagsrummet, skapa en härlig fond i hallen eller måla om i barnens rum. Allt du behöver för ett proffsigt resultat är några enkla grundtips och lite färg, helt enkelt.

 

BYT KULÖR MED ETT KLICK!

Vilken av Paletts väggfärg vill du måla om med? Välj bild och byt sedan färg på rummet genom att klicka på önskad kulör. Testa dig fram och se hur stor skillnad lite färg faktiskt kan göra.

MÅLA OM EN STOL

Att måla om gamla och slitna stolar är ett enkelt och prisvärt sätt att ge ditt hem ett litet lyft. Resultatet kan bli riktigt fint och du kan få nya favoritstolar på köpet. 

BERÄKNA FÄRGMÄNGD

Hur mycket färg behöver jag? Vår färgkalkylator hjälper dig snabbt att beräkna rätt färgmängd för väggen. På så sätt kommer du varken köpa för lite eller för mycket färg.

MATCHANDE FÄRGER

Att hitta färger som matchar kan vara både klurigt och tidskrävande, därför har vi gjort det enkelt för dig. Oavsett om du ska måla väggen, fasaden eller möbeln har vi färger som passar.

#PALETTCO

Föj oss på Instagram och Facebook